Kasvohoidot

Käytän kasvohoidoissani luomuksi sertifioitua PHYT'S -hoitosarjaa ja SOTHYS -hoitosarjaa.

Phyt's tuotteet ovat sertifioitu virallisella QUALITÉ FRANCE- merkillä ja Cosmetique BIO -merkillä. Merkit takaavat, että luonnonkosmetiikassa käytettävät luomuviljellyt raaka-aineet noudattavat niille asetettuja määräyksiä suojatakseen kosmetiikan käyttäjiä ja ympäristöä.

     

Astu Sothys maailmaan.
 
Sothys, maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää. Yli 70 vuotta vanha Sothys on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka on saavuttanut arvostetun asemansa panostamalla huipputason tiedetutkimukseen ja luomalla ainutlaatuisia innovaatioita. Sothys tuotteissa yhdistyvät aina tehokkuus, luonto ja miellyttävyys iholla. Sothys noudattaa tiukkoja normeja, jotka takaavat tuotteiden turvallisuuden.
 
 
 

Phyt's kasvohoidot

SOIN AQUA PHYTS

Iholle, joka kärsii kosteuden puutteesta ja altistuu ärsytyksille. Hoito lisää ihon kosteuspitoisuutta, tuotteet sisältävät sekä matala- että korkeamolekyylistä hyaluronihappoa.
Palkittu 2017 parhaaksi luonnonmukaiseksi kosteuslinjaksi. 90 min.

89e

SENSI PHYTS

Herkän, allergisen ja helposti reagoivan ihon hoito. Vahvistaa ja suojaa ihoa sekä parantaa kosteuspitoisuutta.
Ravitsevia 100% luomukasviöljyjä ja kasviuutteita sisältävä hoito. 75 min.

84€

SOIN CAPYL

Herkän ja couperoottisen ihon hoito. Ilmojen jatkuva vaihtelevuus, runsas saunominen, tietyt ammatit ja elintavat aiheuttavat hiusverisuonten laajenemista. Iho on herkästi reagoiva, punakka ja ohut. Hoito vahvistaa hiusverisuonistoa, rauhoittaa. Sopii myös ruusufinnistä kärsiville. 75 min.

84€

SOIN PHYT'SSIMA NUTRITION EXTREME

Kuivan ja ärtyneen ihon ravitseva ja rauhoittava hoito. Lievittää atooppisen ihon hilseilyä ja lisää kosteuspitoisuutta.
Vahvistaa ihon vastustuskykyä eri ilmanvaihteluille. Tuotteet sisältävät ravitsevaa arganöljyä sekä pehmittävää hamppuöljyä. 75 min.

89€

SOIN ECLAT IMMEDIAT

Puhdistava, virkistävä ja kirkastava kasvohoito miehille. 75 min.

78€

SOIN ÈQUILIBRE NOURRISSANT

Tasapainottava, kosteuttava ja ravitseva hoito, pintakuivalle tai kuivalle iholle, joka kärsii ajoittain näppylöistä.
Hyvä hoito nuorelle, hillitsee ihon hilseilyä ja kiristelyä. 75 min.

68€

SOIN ANTI-COMÉDONS

Akneihon hoito. Iholla on runsaasti tulehtuneita papuloita, pustuloita ja komedoita. Iho voi olla seborea sicca tai seborea oleosa.
Hoito ehkäisee tulehdukseen etenemistä ja normalisoi ihon toimintoja. 75 min.

68€

SOIN D'DO

Ikääntyvälle iholle, jossa on ongelmana liiallinen talineritys, huokosellisuus ja epäpuhtaudet, vaatii elvyttävät, mutta myös tasapainottavat hoitotuotteet. 90 min.

94€

SOIN OLIGO-VITAL

Ikääntyvälle ja erittäin kuivalle iholle. Ravitseva, aktivoi uusien solujen syntyä, elvyttää ja ylläpitää ihon hyvinvointia. 90 min.

92€

SOIN MULTI-VITA

Ikääntyvä iho menettää kimmoisuuttaan. Kollageeni- ja elastiinisäikeiden rakenne muuttuu ja iho veltostuu, hyaluronihappo vähenee.
Listaavat ja kiinteyttävä hoito, joka ravitsee ja aktivoi uusien solujen syntyä. Ihanteellinen " tuhkimohoito". 105 min.

112€

PHYT'S CEMICAL PEEL

Hellävarainen tehokuorinta. Sis. luonnonmukaista glycolihappoa (sokeriruokoa) 30%. Ensimmäinen markkinoilla oleva sertifioitu luonnonmukainen kuorinta. Näkyvät tulokset saadaan jo ensimmäisellä kerralla. Tehokas hoitomuoto uudistaa, kirkastaa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa juonteita ja arpista ihoa, supistaa ihohuokosia ja ehkäisee tulehduksia.
Sarjahoitona toteutettava hoito, jossa asiakkaalla hoitoa tukevat kotihoitotuotteet. 75 min.
 
4 x sarjahoito a' 119€, näistä neljästä hoidosta tammikuun loppuun etuna 107€ krt.

PANACÉE LUXUS KASVOHOITO

Anti-agehoito, joka on tarkoitettu kronologisesti vanhenevalle iholle, mutta myös ennenaikaisesti vanhentuneelle iholle, joka on vääränlaisten elintapojen aiheuttamaa ihovanhenemista. Panacée -kasvohoidolla vaikutetaan ihokerrosten dermiksen ja epidermiksen koheesion eli viestityksen. Solutoiminta aktivoituu, kosteuspitoisuus lisääntyy ja ihon kimmoisuus parantuu. 120 min.

129€

 

    

Sothys kasvohoidot

SOTHYS KASVOHOITO

Hoidossa kartoitetaan ihosi tilanne, jonka perusteella valitaan sopiva hoitokokonaisuus käyttäen ihosi tarvitsemia tuotteita. Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen TAI kasvohieronnan, hoitoampullin, naamion, seerumin, silmänympärys- sekä hoitovoiteen. 60min.
 
76€
 

TÄYDELLINEN SOTHYS KASVOHOITO

Yksilöity kasvohoito, ihosi tarpeiden mukaan tehtävä kasvohoito sis. Puhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen, hoitoampullin, kasvo-, niska- ja hartiahieronnan, naamion, seerumin, silmänympärys- ja hoitovoiteen. 90min.
 
89€
 

Sothys erikoiskasvohoidot

HYDRA 3 HA/TM HYALURONIC ACID

Hemmottele itseäsi intensiivisesti kosteuttavalla Sothys Erikoiskasvohoidolla. Tehokosteuttava kuusivaiheinen tehohoito, joka palauttaa ihon kosteuden ja kimmoisuuden. Hoidon tuotteet sisältävät mm. erikokoisia hyaluronihappoja, jotka korjaavat kosteuden puutteesta johtuvia ikääntymisen merkkejä. 90min.
 
112€
 

YOUTH

Palauta ihon nuorekkuus. Veltostumista ja ryppyjä vastaan. Tämä kiinteyttävä erikoishoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa hierontaa. Viiden hoitovaiheen ja jopa kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat Sothys hoitokokonaisuuden. 90min.

112€

GLYSALAC- HAPPOKUORINTA

Glykolihapon (20%) sekä salisyylihapon (2%) avulla saadaan uudistettua ihoa, jolloin hoitotuotteet tehoavat paremmin. Hoito auttaa mm. Juonteisiin, ryppyihin, näppyihin, pigmenttimuutoksiin ja kuivuuteen. 30min.
 
55€, GLYSALAC –hoito yhdistettynä toiseen Sothys –kasvohoitoon 30€.
 

SOIN PROFESSIONAL PROTECTION REGARD - SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Hajusteeton hoito. Tämä hoito on suunnattu silmänympärysalueen ongelmiin: kuivuus, juonteet, rypyt, turvotus sekä tummat silmänaluset. Hoito sopii myös sinulle, jolla on ripsienpidennykset. Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, käsin tehtävän hieronnan sekä viileillä posliinilusikoilla tehdyn hieronnan, kaksoisnaamion ja silmänympärysseerumin. 45min.

 49€, silmänympäryshoito yhdistettynä muihin Sothys-hoitoihin 35€.

Muut kasvohoidot

LÄMPÖENERGIA, RADIOTAAJUUSHOITO

Vaikuttaa kudoksen aktivoinnissa ja rakenteen parantumisessa. Ihosolut varastoivat energiaa, joka vapautuu hitaasti. Vaikuttaa mm. Kollageenin ja Elastiinin tuotantoon, edistää solujen muodostumista ja kypsymistä, vahvistaa lihaksia, vähentää vapaita happiradikaaleja ja parantaa kosteustasapainoa ja lipolyysiä. 60min.
 
99€  3 x sarja yht. 249€
 
 

Kaikki kasvohoidot sopivat myös miesten ihon tarpeisiin, arvioin jokaisen ihon tarpeet aina ennen hoitoa.